maanantai 26. elokuuta 2019

Moodboard - Tuulahdus Louisianasta

Kuudesta moodboardista toteutimme jokainen yhden itsenäisesti. Jaoimme aiheet niin että jokainen sai yhden tutkimustyötä vaativan moodboardin ja loput kolme teimme yhdessä koululla. 

Valitsin aiheekseni 'Tuulahdus Louisianasta', koska olen käynyt siellä. Taustatutkimukseen käytin muunmuassa itse ottamiani ja muita netistä löydettyjä kuvia. 

Valmis moodboard - Tuulahdus Louisianasta

Louisiana on tunnettu mm. suistoalueistaan, tuhdista ja pippurisesta Cajun-ruosta, voodoosta, hurrikaaneista ja ensimmäisistä jazz-muusikoista koko maassa. Rannikkovaltiona Louisiana on yhdysvaltojen suurin katkarapujen tuottaja ja historiallisesti siellä näkyy vahvasti Espanjalaisten ja Ranskalaisten retkikuntien ja pakolaisten jäljet, niin ruoassa kuin arkkitehtuurissa.
Hallitsevimpana estetiikkana itselleni nousivat suot ja suistot, jazz- ja bilekulttuuri sekä arkkitehtuuri pääkaupungissa, New Orleansissa. 

Tämän moodboardin kanssa kamppailin aikani, koska visioni laisia kuvia oli vaikea löytää netistä. Kollaasin ja moodboardin raja on ehkä vielä hieman häilyvä mielessä.Tässä vielä linkit: Saran moodboard Ylpeys ja ennakkoluulo ja Elman moodboard Kaurismäkeläisyys

1 kommentti: