tiistai 24. maaliskuuta 2020

Environment Installation Art | Day 2


Etäkoulun aamupalaverin jälkeen analysoimme Nellan kanssa Jessican ja Violetan aiemmin valokuvaamia luontoinstallatioita. Molemmissa Violetan ja Jessican kuvissa yhdistyi rakennelma, joka on rakennettu veden äärelle (silta/laituri), mutta joka ei ole ihmiselle kovin käytännöllinen. Jessican silta oli pieni ja Violetan laituri upoksissa, mutta kummatkin olivat siitä huolimatta tunnelmallisia.

Päätimme lähteä työstämään silta-ideaa eteenpäin. Minä otin auton alleni, hurautin Nellan luo ja lähdimme veden äärelle.Nella ja pelottava tunneli, jonka kautta kuljimme kohteeseen.

Ajattelimme ensin rakentaa sillan kivistä, mutta ne upposivat jokeen ja keikkuivat.

Silta syntyi lahoista oksista, joita löytyi lähimaastosta.


 Yritimme ottaa Nellan kameralla pitkällä valotusajalla kuvaa, jossa veden liike venyisi. Kaikista kuvista tuli kuitenkin todella ylivalottuneita, joten googletimma ratkaisua ja opimme että ideamme olisi toiminut vain hämärässä ympäristössä. Suora auringonvalo oli liikaa.

Käytimme metsässä vähän alle kaksi tuntia installaatiomme rakentamiseen. Kello 12-13 suuntasimme kotiin, pidimme ruokatauon ja aloimme kirjoittamaan blogia.Nellan blogi

Valmis, erittäin laho silta kaiteineen.Mikä meni huonosti?

  • vielä enemmän olisi voinut ottaa kuvia välivaiheista
  • en vieläkään osaa pitää taukoja KUNNOLLA
  • mutta muuten ei mikään, ilma oli ihana ja rakentaminen oli kivaa <3


Mitä opin tai oivalsin?

  • auringossa ei saa otettua kovin pitkällä valotusajalla/suljinajalla kuvia
  • work smart, not hard 
  • blogin kirjoittaminen rupee helpottumaan pikkuhiljaa mitä tarkemmat ohjeet saan
  • minun pitäisi lähteä luontoon joka päiväMielestäni kaikki meni todella hyvin tämän päivän osalta. Aikataulutus ja rakentaminen onnistui. Oli mukava käyttää aikaa jonkin isomman rakentamiseen yhdessä, tuntui vähän throwbackilta omaan lapsuuteen. Meillä oli Nellan kanssa hauskaa ja olisin voinut itse jäädä vielä pidemmäksikin aikaa rakentelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti