perjantai 14. elokuuta 2020

Käyntikortti maanrakennusalan yrittäjälle


Lähdin tekemään maanrakennusalan yrittäjälle käyntikorttia. Asiakkaan toiveena oli että yrityksen nimen ei tarvitsisi viedä paljon huomiota, koska käyntikortti tulisi enemmän laskutustarkoituksiin. Muuten sain vapaat kädet käyntikortin ulkonäön kanssa.





laatulomake.fi


Aloitin tiedonhankinnan tutkimalla mikä on 'maanrakennus' englanniksi ja etsimällä näillä hakusanoilla alan käyntikortteja. Oranssi, musta ja keltainen nousivat vahvasti pääväreiksi. Monissa alan korteissa toistui jonkin työkoneen osa tai koneen siluetti. 
Olin saanut asiakkaalta kuvan höylästä, jonka muutin illustraattorilla vektorikuvaksi. Käytin tätä kuvaa ensimmäisissä ideoissa.












Brainstormailin illustraattorilla itsestäänselviä ideoita pois alta ja kehitin eteenpäin niitä, joista tykkäsin. Tulostin testiksi kaikki tekemäni mallit, jolloin huomasin monien fonttien olevan liian pieniä tai epäselviä. 













Jätin pois ideat, jotka eivät mielestäni toimineet ja jatkoin muiden ideoiden viilaamista. Halusin koittaa saada jonkinlaista tekstuuria muutamaan korttiin. Etsin ilmaisia vektorikuvia ja muutin illustraattorilla niiden väriä ja leikkasin mieleisekseni. 







Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Close-ups with Claudia
Maira Gall