torstai 24. syyskuuta 2020

Asiakasesittely - Iinan Kristallipuoti ja Hoitola


Sain asiakkaakseni ihanan Iinan Kristallipuodin ja hoitolan. Kristallipuoti avattiin elokuun alussa ja ensimmäisellä viikolla ohi ajaessani sain idean tarjota Iinalle graafisen ja kuvauksen palveluitani. 

 

Iinan Kristallipuodin yhteystiedot löytää facebookista, instagramista ja verkkokaupasta.



Iinan Kristallipuoti ja hoitola sijaitsee Halikon asemaseudulla, mutta Iina pyörittää myös verkkokauppaa. Verkkokaupasta saa tilattua samat tuotteet mitkä löytyvät myös puodilta, sekä ostettua aikoja Iinan järjestämiin työpajoihin ja hoitoihin. 


"Puolijalokiviä, eteerisiä öljyjä, suitsukkeita ja näiden oheistarvikkeita puodilta ja verkkokaupasta. Hoitolassa tehdään Intuitiivisia Chakrahoitoja. Myös työpajoja ja ryhmiä henkiseen kehitykseen."





Lähden tuottamaan Iinalle ryhmän valokuvia ja julkaistavia sekä painettavia infomateriaaleja. Tarkoituksenani on koittaa selkeyttää ja tuoda yhteneväinen ilme verkkokaupan, somen ja puodin graafiseen ilmeeseen. 



Iinan Kristallipuoti ja hoitola ikkuna



Iinan puoti on kuitenkin enemmän kuin vain kauppa. Se on kokemus ja vierailu, puhdistava hengähdystauko. Iina on valmis auttamaan ja löytämään jokaiselle asiakkaalleen henkilökohtaisen ja parhaan avun tuotteistaan. Ja teetä keitetään aina kun pyytää! Liikuttava, valoisa ja avaava ovat sanoja, joilla kuvaisin olotilaani aina Iinalta lähdön jälkeen. 
Nämä olivat asioita, joita halusin ottaa huomioon töissäni, jotta ne kuvaisivat Iinaa parhaalla mahdollisella tavalla. 




Iinan Kristallipuoti ja hoitola

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Close-ups with Claudia
Maira Gall