maanantai 14. joulukuuta 2020

Muurla Design Marketing Oy ja työelämäjakso

 

Aloitin viikolla 43 visualistien työelämäjakson Muurla Design Marketing lippulaivamyymälässä, tutummin myös nimellä Muurlan lasi.
Muurlan tehtaanmyymälän tarina alkoi vuonna 1974 taukopaikkana, jossa sai seurata vierestä lasin valmistusta. Nykyään itse myymälässä ei valmisteta enää lasituotteita, mutta siellä toimii tehtaanmyymälä, pääjakeluvarasto sekä kahvila-ravintola.


"Lasiesineiden lisäksi Muurla Design Marketing Oy suunnittelee, myy ja markkinoi käyttö-, sisustus- ja lahjatavaroita muistakin materiaaleista kuin lasi. Muurlan sisaryhtiöllä, Suomen Viilupuu Oy:llä on viilupuutuotteisiin erikoistunut tehdas Pieksämäellä." 


https://www.muurla.com
https://www.muurla.com

Muurlan tehtaanmyymälä sijaitsee E18-moottoritien varrella ja saa asiakkaikseen väkeä muualtakin kuin lähikunnista. Kahvila-ravintola on Muurlan ja Salon asukkaiden vakiopaikka mutta myös Helsingistä ja Turusta kulkevien suosiossa.
Muurlan sisustustuotteet ovat myös ennenkaikkea käyttötuotteitta, joten kohderyhmä on laaja. Materiaalina käytetyt lasi, emali ja puu ovat ajattomia ja sopivat kaikkien talouteen. 


Muurlan lasin myymälä on jotain spine layoutin (selkäranka sijoittelun) ja grid layoutin (ruudukko sijoittelun) väliltä. Pitkän mallisen myymälän läpi menee käytävä, jonka molemmin puolin on pöydillä ja seinillä tuotteita. Käytävä päättyy Outlet osaan. Muumi-tuotteet ovat aivan omana osionaan kassaa vastapäätä. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Close-ups with Claudia
Maira Gall